Myyntinurkka

Hyödyllisiä kehonhuoltotuotteita ja lisäravinteita

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, sillä parhaimmillaan se saattaa auttaa monien vaivojen ennaltaehkäisyssä. Kiropoli Hieronnan myyntinurkasta löydät valikoiman itsehoitoon soveltuvia kehonhuoltotuotteita ja lisäravinteita.

Voit tilata tuotteita sähköpostilla tai ostaa käyntisi yhteydessä.

Tuotteet

SPS matto

Vankka ja kestävä askellus- ja stretchingalusta. Mitat 49 x 49 x 6 cm.

EUR 42,00

SPS vastuskuminauha

Spiral Stabilization -harjoittelun perusväline.

EUR 34,00

SPS DVD ”40 minutes Exercises for the Spine”

Video SPS -perus- harjoitteista, ei tekstiä, ei ääntä. Hoitoalan ammattilaisille ja potilaille / yleisölle.

EUR 25,00

SPS sauva

Hopean värinen, kevyt, kumitulpan ansiosta hyvän pidon omaava alumiininen sauva. Pituus 122 cm.

EUR 8,00

Vaivasenluun oikaisija

Joustava, nauhamainen, helppokäyttöinen väline vaivasenluun oikaisuun. Ohjaa ja korjaa isovarpaan asentoa kävellessä ja seisten tehtävissä harjoituksissa. Se ei muuta viereisen varpaan linjausta ja kenkämallista riippuen sopii päivittäiseen käyttöön.
Koot: S: 36-37, M: 38-39,
L: 40-42, XL: 43-45.
Vasempaan tai oikeaan jalkaan.

EUR 15,40

Kirja ”Spiral stabilization of the spine. Treating a herniated intervertebral disc without surgery. Treatment of post spinal surgery complications.”

Julkaisuvuosi 2015, 120 sivua, englanniksi. Tekijät Richard Smisek & al. Kirja yleisölle / potilaille ja hoitoalan ammattilaisille.

EUR 20,00

Kehonhuoltopallo

Umpimuovia oleva pallo, jolla saat kipeimmät ja kireimmät lihaskivut hoidettua.

EUR 9,50

Lunera -tuotteet

Lunera +55

TUKEE TERVETTÄ VANHENEMISTA

D-vitamiini 40 µg Sinkki 25 mg Prepiootti Hiivan beettaglugaani B12-vitamiini 1000 µg

Vastustuskykykin Vanhenee

Ikääntymisen myötä ihmisen vastustuskyky heikkenee. Lunera 55+ on kehitetty heikentyvän immuniteetin tueksi. Se on tervettä vanhenemista tukeva, ikääntyvän ihmisen päivittäinen peruspilleri.

Annostus

Yli 55 vuotiaille yksi tabletti päivittäin. Purkissa 60 tablettia / 2 kuukauden tarve. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Mitä on immunologinen vanheneminen?
Lue lisää aiheesta »

EUR 25

Lunera

Siinä on kaikki.
Sinkki, D-vitamiini, Echina, C-vitamiini

MITÄ ON LUNERA?

Lunera on elimistön puolustusmekanismeja vahvistava imeskelytabletti, joka sisältää sinkkiä, echinaceaa sekä D- ja C-vitamiineja.

FLUNSSAN HOIDON TUEKSI

Imeskele heti oireiden alettua yksi tabletti 3-4 tunnin välein 5-6 vrk:n ajan. Vaihtoehtoisesti imeskele 2 tablettia 3 kertaa vuorokaudessa.

VASTUSTUSKYVYN JATKUVAAN YLLÄPITOON

Niele yksi tabletti aamulla ja illalla. Ylläpitoannos täyttää myös päivittäisen D-vitamiinitarpeen. Tilaa täältä ja pidä kotona HETI käyttövalmiina.

Lue lisää vaikuttavista aineista: lunera.fi »

EUR 12,00

LastenLunera

Hyvänmakuinen tehostettu D-vitamiini kaikille lapsille.
D-vitamiini, Sinkki, Prebiootti

Päivittäinen D-vitamiinilisä suojaa äkillisiltä hengitystieinfektioilta.

5ml hyvänmakuista LastenLuneraa vuorokaudessa 6 kk iästä alkaen kattaa lapsen päivittäisen D-vitamiinitarpeen. Vaikuttavat aineet vahvistavat monella tapaa elimistön puolustusmekanismeja. Tarvittaessa flunssan hoidon tueksi 2,5 ml 4 kertaa päivässä, 5 vuorokauden ajan.

Vahvistaa päiväkotilasten vastustuskykyä ja on lastenlääkärin suunnittelema.

EUR 15,00

Tyynyt

Royal Rest -tyynyt

Royal Rest -tyynyssä yhdistyy kaikki ne ominaisuudet, joita yhdessä tyynyssä yleensä on erikseen. Royal Rest -tyyny on käyttöominaisuuksiltaan sekä pehmeä että niskaa riittävästi tukeva. Tyynyssä on lisäksi kaksi eri korkeutta, joten se sopii lähes kaikille.

ROYAL REST® ortopedinen tyyny
  • Tukee niskaa ja selkärankaa
  • Ammattilaisten suosima
  • Ainutlaatuinen materiaalien yhdistely
  • Kimmoisan joustavat ytimet
  • Korkealaatuinen, pehmeä tyyny
  • Testivoittaja
  • Sopii allergikoille
  • Öko Tex® 100 standardin mukainen
  • Tuotteella on CE-merkintä

EUR 90,00

Royal Rest Memory

Muotoilultaan ainutlaatuisen ortopedinen ja edistyksellisestä materiaalista erittäin käyttömukavaksi valmistettu tuote.

Royal Rest Memory on muotoilultaan samanlainen ja samoilla hyvillä ominaisuuksilla varustettu tyyny kuin Royal Rest Original, mutta se on valmistettu edistyksellisestä viskoelastisesta materiaalista, joka muotoutuu kehon muotojen mukaan ja tuntuu miellyttävältä.

Ovatko muut ”tempur-materiaalista” valmistetut tyynyt tuntuneet kovilta?

Royal Rest tarjoaa ratkaisun: Ortopediset sisukset tekevät materiaalista superpehmeän ja hitaasti joustavan ja Royal Rest Memory-tyynystä mukavuudeltaan ja kevennyskyvyltään ainutlaatuisen ja markkinoiden ehdottomasti parhaan tyynyn kaikille vaativille käyttäjille ja käyttäjille, jotka haluavat lievittää selkä- ja niskavaivojaan.

Royal Rest viskoelastiset tyynyt on varustettu velourista (polyesteristä) valmistetulla päällisellä, jossa on kohopainettu kruunukuviointi.

Mitä ”Memory-vaahto” tarkoittaa?

Royal Rest Memory -tyynyn materiaalina on edistyksellinen viskoelastinen materiaali, ”memory foam” tai ”tempur-materiaali”. Tämä hidasjoustoinen vaahto reagoi lämpöön ja paineeseen ja mukautuu automaattisesti oman kehosi mukaan tuottaen miellyttävän painottomuuden tunteen. Materiaali mukautuu siis oman kehosi muotojen mukaan ja tuntuu miellyttävältä.

EUR 95,00

Royal Rest Junior

Royal Rest Junior kuuluu ainutlaatuisten viskoelastisten, ergonomisten (tai anatomisten) tyynyjen sarjaan ja on mitoiltaan pienikokoisempi kuin Royal Rest Memory, jotta se sopisi aikuisille, joilla on matalat hartiat ja lyhyt kaula, nuorille aikuisille sekä lapsille seitsemän vuoden iästä lähtien.
Ainutlaatuiset lepotyynyt ortopedisesti muotoillulla tukisisuksella

Niska- ja hartiavaivoista kärsiville aikuisille, jotka saavat käsin annettavaa hoitoterapiaa, on tärkeää hyödyntää tämä hoito varmistamalla oikeanlainen rentous ja ryhti hoidon jälkeen. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että Royal Restin ainutlaatuinen ortopediseen tukisisukseen perustuva ratkaisu mahdollistaa tämän samalla kun potilas saa nauttia erittäin pehmeän ja hengittävän tyynymateriaalin mukavuudesta.

Royal Rest Orthopedic Pillows + Royal Rest Pillow Covers

Hyvin toimiva lepo ja uni ovat tärkeitä useimmille perheille. Uni merkitsee muutakin kuin toimivaa perhe-elämää, ja mitä tulee lapsiin ja nuoriin aikuisiin, asiantuntijat toteavat, että unen puute voi johtaa ongelmiin oppimisessa ja sitoutumisessa kouluun sekä aiheuttaa terveyden ja itsetunnon heikkenemistä.

Royal Rest Orthopedic Pillows

Jopa 40 % lapsista kärsii unihäiriöistä. Jokainen vanhempi haluaa lastensa parasta, ja nyt sen tarjoaminen on mahdollista myös lasten nukkuessa. Royal Rest-tyynyt valmistetaan Ruotsissa ja ne tarjoavat muita vaihtoehtoja parempaa mukavuutta. Samalla tyynyn joustavan tukisisuksen ansiosta nukkujan oikea asento säilyy, mikä vähentää hartioiden ja niskan jännitystä.

Sopii aikuisille, joilla on matala hartia- ja olkaprofiili, sekä lapsille 7-vuotiaasta ylöspäin.

EUR 100,00

Tilaa tuotteet helposti sähköpostilla
tai osta käyntisi yhteydessä.